Gå till innehåll

Restaurang

Varmt välkommen till vår restaurang!

Hos oss serveras lunch mellan 11:00 - 13:30 i princip alla vardagar nästintill året runt.
I dagens lunchbuffé ingår alltid hembakat bröd, stort salladsbord, måltidsdryck, kaffe/the och kaka efter maten. För att se veckans meny och öppettider - klicka dig vidare till matomat.se i den rosa länken nedan.

Obs! 29 november t.o.m. 4 december har vi lunchstängt
Detta på grund av större arrangemang i huset.

Snart tillbaka med julens smaker!
Men 5-6 december öppnar vi upp igen med hopp om att sätta dig i julstämning - mitt på dagen. Då blir det nämligen repris på förra årets populära grötlunch serverat med juliga tillbehör.


Konferens? Boka gärna er lunch i förväg!

På så sätt säkerställer ni att ni får en plats i resturangen tillsammans för hela gruppen i form av en bordsreservation. Ni blir då även insläppta till restaurangen av konferensvärdinnorna genom husets korridorer och behöver inte gå ut ur huset till den ordinarie huvudentrén.

Företagskund och fakturering

För att kunna fakturera ert lunchbesök behöver vi få in era faktureringsuppgifter per mail senast 1 arbetsdag innan ert planerade besök. Det vi behöver veta för att lägga upp er som företagskund är ert organisationsnummer, faktureringsadress och eventuell referens. Skickas till susanne.fagervall@aurorakiruna.se och märks "Fakturering företagslunch".

Vill du anordna ett middagsevenemang?

Vi har erfarenhet av att arrangera allt från enklare konferensfika med kaffe och kaka till större middagsevenemang för stora EU-möten. Hör av dig till oss med en bokningsförfrågan på bokning@aurorakiruna.se eller kontakta vår restaurangchef Susann direkt på susanne.fagervall@aurorakiruna.se

Besöksadress
Aurora Kultur & Kongress
Stadshustorget 10
981 30 Kiruna

Ingång till restaurangen hittar du vid hörnet mittemot klädaffären Centrum kläder.