Gå till innehåll

Besök oss

Jobba med oss - Aurora

Hitta hit

Du hittar oss mitt i Kirunas nya stadskärna. Hit tar du dig enkelt med bil, buss, cykel eller till fots. Besöksadress: Stadshustorget 10, 981 30 Kiruna.

Här hittar du aktuell tidtabell hos Kiruna Lokaltrafik: > Res med buss Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Parkeringsmöjligheter


Parkeringshus

Mitt emot oss, på Aili Kangas gata (i samma byggnad som Scandic) finns ett parkeringshus med 24 laddplatser för elbilar och cirka 180 parkeringsplatser.
Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Stadshusparkeringen
Ett antal besöksparkeringar finns även att hitta mitt emot stadshuset Kristallen.

Scandicparkeringen
Mitt emot Scandic finns ytterligare 100 utomhusparkeringsplatser.

WiFi

Koppla gärna upp dig på vårt Wi-Fi för att dela med dig av din upplevelse.

Garderobsmöjligheter

Garderobiär finns på plats under större publika evenemang utanför Dálvi. Bokas separat i samband med lokalbokningen.

I övriga fall är garderoben obemannad och i vissa fall även låst.

Kvarglömt och upphittat

Har du besökt oss och upptäckt att du saknar något? Hör av dig till oss med en beskrivning på vad du har tappat så återkommer vi. Kontakta oss genom att skicka ett mail till bokning@aurorakiruna.se eller slå en signal till 0980 - 773 00.

Konsten i huset

Kiruna kommun äger en av landets finaste konstsamlingar med runt 2000 verk av bland annat Anders Zorn, John Bauer och Edvard Munch. En samling som kommit till mycket tack vare gruvdisponenten Hjalmar Lundbohms breda kontaktät av konstnärer. Från den stora konstsamlingen har Kirunakonstnärerna Agneta Andersson, Victoria Andersson och Lena Ylipää gjort ett gediget arbete för att välja ut verk till våra publika ytor. Här kan du läsa mer om konsten i huset.

Upptäck Kiruna centrum

Har du en stund över? Passa på att upptäcka Kirunas nya centrum. Följ Torggatan två kvarter bort och du kommer till handelskvarter Kiruna C Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Eller så går du åt andra hållet för att kika in i stadshuset Kristallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Inne i stadshuset hittar du även vårt länskonstmuseum Konstmuseet i norr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..