Gå till innehåll

Möten & konferenser

Möts på Aurora kultur & kongress!

Vad roligt att ni överväger att boka hos oss! Vi är stolta över att kunna erbjuda mötesfaciliteter som används nästan dagligen här i Kiruna för både lokala och inresta mötesgäster. Vi har arrangerat allt från lunchmöten och EU-toppmöten till nattklubbar, veteranfester och AP-träffar. Nu ser vi fram emot att få välkomna er!

Nu har vi sommarstängt. Vi är åter på kontoret 12 augusti. Glad sommar!

Så här bokar du:
Eftersom vi har begränsade möjligheter att svara i telefon ber vi er att göra alla bokningar via vårt bokningsformulär. Du hittar formuläret genom att klicka på den lokal som du önskar att boka här nedanför. Fyll sedan i dina önskemål och kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort med ett förslag.

Alla våra konferenslokaler

Om Kiruna

Kiruna är en speciell plats på många sätt. Här är ljuset ljusare, kylan kallare, topparna högre, ytorna större och läget nordligare än någon annanstans i Sverige.

Här, 20 mil norr om polcirkeln, kan du uppleva kontraster från norrsken till midnattssol, Sveriges högsta berg och världens största underjordiska järnmalmsgruva, uråldrig samisk kultur och en pågående stadsomvandling.

Välkommen att kontakta oss för att planera er konferens i en oförglömlig miljö: bokning@aurorakiruna.se