Gå till innehåll

Glad Påsk!

Våren i Kiruna bjuder kanske inte på de klassiska blomstrande vårvyerna. Men det är ändå en tid för att vara tillsammans och sprida glädje. Så med snötäckta omgivningar, skidåkning, susande skotrar, grillad korv och solgropshäng vill vi önska er alla en riktigt härlig påsk! Fyll på med energi så ses vi snart igen för fler kulturupplevelser tillsammans.

Så här ser verksamheten ut hos oss under påskdagarna:

Aurora kultur & kongress

Restaurangen har påskstängt och öppnar åter måndagen 8 april. Nattklubben tar påskuppehåll kommande lördagarna och öppnar igen 13 april. Bion tar även den påskuppehåll och öppnar upp på nytt 12 april med bland annat Godzilla x Kong, nya äventyr med Paw Patrol och Ghostbusters.

Kiruna konstgille

Kiruna konstgille håller stängt under påskdagarna. Öppnar igen tisdag 2 april.

Kiruna Riksteater och Kulturförening

Kiruna Riksteater och Kulturförening har påskstängt till och med tisdag 2 april för att ladda upp inför Kärlekens historia Länk till annan webbplats. med Rickard Söderberg den 10 april.

Kiruna stadsbibliotek

Skärtorsdag 10.00 - 14.00
Långfredag Stängt
Påskafton Stängt
Påskdagen Stängt
Annandag påsk Stängt

Ps. Missa inte påskjakten som pågår under påsklovsveckan 2-6 april!

Ungdomens Hus

Skärtorsdag öppet mellan 17-21
Fredag och lördag 17:15-21:45
Det blir påskpyssel hela veckan och på skärtorsdag börjar påskäggskampen! Vinnaren utses på lördag. Under påsklovet, med start på tisdagen 2 april, blir det fototävling som avslutas på fredagen 12 april.

Glad påsk från oss alla!

Glad Påsk - Aurora kultur & kongress - Hälsning