Gå till innehåll

Restaurang

Varmt välkommen till vår restaurang!

Hos oss serveras lunch mellan 11:00 - 13:30 i princip alla vardagar nästintill året runt.
I dagens lunchbuffé ingår alltid hembakat bröd, stort salladsbord, måltidsdryck, kaffe/the och kaka efter maten. För att se veckans meny och öppettider - klicka dig vidare till matomat.se i den rosa länken nedan.

Nu har vi sommarstängt. Varmt välkommen igen måndag 19 augusti. Glad sommar!


Konferens? Boka gärna er lunch i förväg!

På så sätt säkerställer ni att ni får en plats i resturangen tillsammans för hela gruppen i form av en bordsreservation. Ni blir då även insläppta till restaurangen av konferensvärdinnorna genom husets korridorer och behöver inte gå ut ur huset till den ordinarie huvudentrén.

Företagskund och fakturering av lunch

Från och med 1 januari 2024 är fakturering enbart möjligt för er som är ett sällskap på fyra personer eller fler.

Så här gör du:
Skicka in era faktureringsuppgifter per mail senast 1 arbetsdag innan ert planerade besök. Inkludera ert organisationsnummer, faktureringsadress och eventuell referens. Skickas till susanne.fagervall@aurorakiruna.se och märks "Fakturering företagslunch".

Vill du anordna ett middagsevenemang?

Vi har erfarenhet av att arrangera allt från enklare konferensfika med kaffe och kaka till större middagsevenemang för stora EU-möten. Hör av dig till oss med en bokningsförfrågan på bokning@aurorakiruna.se eller kontakta vår restaurangchef Susann direkt på susanne.fagervall@aurorakiruna.se

Besöksadress
Aurora Kultur & Kongress
Stadshustorget 10
981 30 Kiruna

Ingång till restaurangen hittar du vid hörnet mittemot klädaffären Centrum kläder.