Gå till innehåll

Nour El Refai - Säger skämt i ca 75 min

Datum
Tid till
Plats Kaamos
Aurora kultur & kongress - Nour säger skämt

Nour El Refais hyllade standupföreställning fortsätter i höst

Under hösten 2023 och våren 2024 har Nour El Refai befunnit sig på en på en omfattande Sverigeturné med ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter” som hyllats av både publik och kritiker och spelats för utsålda hus. Nu kan vi äntligen avslöja att det blir ännu en fortsättning – Nour beger sig åter ut på vägarna hösten 2024 med premiär den 6 september i Göteborg och final hos oss i Kiruna!

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har haft en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare. Nu är det dags för Nour att bege sig ut på vägarna igen med standupföreställningen Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter.

- Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

Skrivet om ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”:

Nour El Refai är en av våra bästa komiker. Välkommen tillbaka!” – Jönköpingsposten

Hon är perfekt. Direkt”
”Detta är en komposition, ett väl ihopsatt verk med avsevärd höjd” – DN

Hennes tajming är utmärkt, hennes kvicka gestaltningar av diverse bifigurer suveräna…” – Sydsvenskan

”Hon har ett makalöst flow” ”Det känns spontant, men ändå ruggigt tight” – Barometern

”…renodlad ståupphumor kan vara den svåraste av konstformer att leverera, hatten av till Nour El Refai som gör de bättre än de flesta” – Ekuriren

Längd: 90 min utan paus
Åldersgräns: 15 år
Manus & regi: Nour El Refai
Arrangör: All Things Live