Gå till innehåll

Christmas night

Datum
Tid till
Plats Kaamos
Anna-Lena Ahlström

Den stämningsfulla julkonserten Christmas Night har blivit en riktig jultradition.

Sen starten 2013 har bland andra artister som Sonja Aldén, Jessica Andersson, David Lindgren, Molly Sandén, Thomas Di Leva, John Lundvik, Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Peter Jöback medverkat i det som många kallar Sveriges mysigaste – och lyxigaste – julshow.

Christmas Night är tillbaka 2023! Juligare och mysigare än någonsin. Njut av Arvingarna och Linnea Henriksson i en stämningsfull och glittrig julkonsert – där älskade klassiker varvas med nya favoriter och så lite skoj förstås. Christmas Night erbjuder helt enkelt allt det bästa från en traditionell jul med mäktiga toner, stora känslor, värme och skratt.

Tid: 2 timmar och 30 min inkl. paus.