Gå till innehåll

Beyond words 8

Datum
Tid till
Plats Kaamos
Beyond Words 8 - Aurora kultur och kongress

Dans i nord presenterar: Beyond words 8. En kväll i dansens och musikens symbios!

DINs Danskompani tillsammans med musikalstjärnan Ryan Molloy bjuder publiken på en energifylld och känsloladdad upplevelse i nyskapad produktion, som under hösten turnérar genom Beyond words till Norrbottens samtliga kommuner. Den nya produktionen är baserad på originalmusik från Ryan Molloy och Andy Wright och som tillsammans med Chris Akrill och DINs danskompani sammansmälter i ett "emotionellt och energifyllt kammarspel i dansens och musikens symbios”.

Ett samarrangemang av Kiruna riksteater & kulturförening och Kiruna Kommun, Kultur- och Utbildningsfövaltning.

Fri entré men biljetter bokas via länken nedan (Simple Signup).